PV - Zonne-energie

7 Artikel(en)

per pagina

 1. Compactmodel "zonne-energie"

  Compactmodel "zonne-energie"

  Artikelnr.: 2100059388 Prijs op aanvraag

  Compactmodel zonne energie trainer voorzien van 4 monokristaline 10W zonnepanelen. Geschikt om de basiskennis van een zonne energie opstelling over te brengen. De opstelling kan direct in het zonlicht gebruikt worden of met behulp van de optionele verrijdbare verlichtingsunit.


 2. Compactmodel "zonneboiler" met pompsysteem

  Compactmodel zonneboiler voorzien van een miniatuur collector die zowel buiten in de zon kan opereren, als binnen met behulp van de optionele verlichtingsunit. Geschikt om de basiskennis van een zonneboiler systeem over te brengen.


 3. Verlichtingsunit

  Verlichtingsunit

  Artikelnr.: FLC054-770.304.000 Prijs op aanvraag

  Deze unit kan worden ingezet bij de fotovoltaïsche en thermische zonne energie modellen, ongeacht de tijd van de dag of het weer.

  De zonne-straling wordt gesimuleerd door vier halogeenstralers, elk met 400W vermogen. Dit zorgt voor een hoge reproductie van de meetresultaten.
  De positie van de stralerunit kan in horizontale en verticale richting worden aangepast, als gevolg daarvan kan de verlichtingsunit ook flexibel zijn voor andere toepassingen.

  • Optioneel is de unit ook verkrijgbaar als een dimbare versie.
  • De unit kan eventueel ook via Smart-Home (domotica) worden geregeld.

 4. leXsolar-PV Large

  leXsolar-PV Large

  Artikelnr.: 2100056905
  € 449,00 (Excl. BTW)

  Het combineren van natuurkunde met het praktische gebruik van zonnecellen is de specialiteit van dit systeem. Deze unieke didactische innovaties zijn de eerste keus op het gebied van experimenten met zonne-energie sinds het de Worlddidac award heeft gewonnen.


 5. leXsolar-PV Ready-to-go

  leXsolar-PV Ready-to-go

  Artikelnr.: 2100056906
  € 1.199,00 (Excl. BTW)

  De naam zegt het al: dit volledig uitgeruste experimenteersysteem kan overal worden gebruikt zonder verdere componenten. Deze kit bevat alle benodigde aanvullende apparatuur al, zoals meetapparatuur en wordt geleverd in een aluminium koffer met inzetstukken van stevig schuim.


 6. leXsolar-PV Professional

  leXsolar-PV Professional

  Artikelnr.: 2100056908
  € 2.879,00 (Excl. BTW)

  Tegenwoordig is een uitgebreid begrip van fotovoltaïsche zonne-energie nodig voor verschillende beroepen op het gebied van hernieuwbare energiebronnen. Voor de relevante studies en opleidingen biedt leXsolar-PV Professional de optimale hulpmiddelen voor praktische cursussen.


 7. Model zonneboiler

  Model zonneboiler

  Artikelnr.: FLC054-770.106.000 Prijs op aanvraag

  Met dit model kan de opbouw en functionering van een zonneboiler voor tapwater gebruikt, alsook de instelling, afregeling en inbedrijfsname getraind worden. Omdat er consequent industriële componenten zijn toegepast, is de koppeling naar de realiteit altijd gewaarborgd.


7 Artikel(en)

per pagina