PV - Zonne-energie

9 Artikel(en)

per pagina

 1. Compactmodel "zonne-energie"

  Compactmodel "zonne-energie"

  Artikelnr.: FLC054-770.303.000 Prijs op aanvraag

  Compactmodel zonne energie trainer voorzien van 4 monokristaline 10W zonnepanelen. Geschikt om de basiskennis van een zonne energie opstelling over te brengen. De opstelling kan direct in het zonlicht gebruikt worden of met behulp van de optionele verrijdbare verlichtingsunit.


 2. Compactmodel "zonneboiler" met pompsysteem

  Compactmodel zonneboiler voorzien van een miniatuur collector die zowel buiten in de zon kan opereren, als binnen met behulp van de optionele verlichtingsunit. Geschikt om de basiskennis van een zonneboiler systeem over te brengen.


 3. Verlichtingsunit

  Verlichtingsunit

  Artikelnr.: FLC054-770.304.000 Prijs op aanvraag

  Deze unit kan worden ingezet bij de fotovoltaïsche en thermische zonne energie modellen, ongeacht de tijd van de dag of het weer.

  De zonne-straling wordt gesimuleerd door vier halogeenstralers, elk met 400W vermogen. Dit zorgt voor een hoge reproductie van de meetresultaten.
  De positie van de stralerunit kan in horizontale en verticale richting worden aangepast, als gevolg daarvan kan de verlichtingsunit ook flexibel zijn voor andere toepassingen.

  • Optioneel is de unit ook verkrijgbaar als een dimbare versie.
  • De unit kan eventueel ook via Smart-Home (domotica) worden geregeld.

 4. Samenstelling Photovoltaik mobiele opstelling HERA

  Energie kan worden opgewekt door verschillende technieken. Op het gebied van fotovoltaïsche cellen, thermische zonne-energie en warmtepompen hebben wij vele mogelijkheden voor flexibele en modulaire opstellingen die allemaal geschikt zijn voor binnenshuis.

  Dit betreft een mobiele opstelling met fotovoltaïsche cellen, waarmee verschillende opdrachten kunnen worden uitgevoerd door de leerlingen op het gebied van zonne-energie.

  Door middel van de lampen die gemonteerd zijn op de brackets kunnen de cellen een spanning opwekken die door de omvormer wordt omgezet naar 230V AC.
  De omvormer is voorzien van een WCD, zodat er eenvoudig een verbruiker aan kan worden gesloten. Op een mooie zonnige dag kunnen de brackets met de lampen eenvoudig gedemonteerd worden en kan het model ook buiten worden gebruikt en wordt de spanning opgewekt m.b.v. van de zon.

  De opstelling wordt compleet geleverd met Nederlandstalig lesmateriaal.


 5. Samenstelling Photovoltaik tafelopstelling HERA

  Energie kan worden opgewekt door verschillende technieken. Op het gebied van fotovoltaïsche cellen, thermische zonne-energie en warmtepompen hebben wij vele mogelijkheden voor flexibele en modulaire opstellingen die allemaal geschikt zijn voor binnenshuis.

  Alle simulaties zijn met originele industriele componenten uitgevoerd.


 6. leXsolar-PV Large

  leXsolar-PV Large

  Artikelnr.: FLC014-1103
  € 330,00 (Excl. BTW)

  Het combineren van natuurkunde met het praktische gebruik van zonnecellen is de specialiteit van dit systeem. Deze unieke didactische innovaties zijn de eerste keus op het gebied van experimenten met zonne-energie sinds het de Worlddidac award heeft gewonnen.


 7. leXsolar-PV Ready-to-go

  leXsolar-PV Ready-to-go

  Artikelnr.: FLC014-1105
  € 799,00 (Excl. BTW)

  The name says it all: this fully equipped experiment system can be used wherever you are without further components. This kit already includes all necessary ancillary equipment, like measuring equipment, and is delivered in an aluminum case with heavy-duty foam inserts.


 8. leXsolar-PV Professional

  leXsolar-PV Professional

  Artikelnr.: FLC014-1118
  € 1.999,00 (Excl. BTW)

  Nowadays, a comprehensive understanding of photovoltaics is necessary for a variety of professions in the fields of renewable energies. For the relevant studies and courses of education, leXsolar-PV Professional offers the optimal tools for practical courses.


 9. Model zonneboiler

  Model zonneboiler

  Artikelnr.: FLC054-770.106.000 Prijs op aanvraag

  Met dit model kan de opbouw en functionering van een zonneboiler voor tapwater gebruikt, alsook de instelling, afregeling en inbedrijfsname getraind worden. Omdat er consequent industriële componenten zijn toegepast, is de koppeling naar de realiteit altijd gewaarborgd.


9 Artikel(en)

per pagina