Emobilty

3 Artikel(en)

per pagina

 1. leXsolar-Emobility Large

  leXsolar-Emobility Large

  Artikelnr.: 2100056925 Prijs op aanvraag

  Dit product leert studenten de fysieke- en technische basis en de toepassingen van verschillende batterijtechnologieën. Het zeer actuele thema van elektrische mobiliteit wordt onderzocht met een elektrische modelauto. Dimensionering en toepassing van verschillende batterijtypen zijn evenzeer een onderwerp als de levensverwachting of de oplaadmethoden.


 2. leXsolar-Emobility Ready-to-go

  leXsolar-Emobility Ready-to-go

  Artikelnr.: 2100056926 Prijs op aanvraag

  Dit product leert studenten de fysieke- en technische basis en toepassingen van verschillende batterijtechnologieën. Dit zeer actuele thema van elektrische mobiliteit wordt onderzocht met een elektrische modelauto. Dimensionering en toepassing van verschillende batterijtypen zijn evenzeer een onderwerp als levensverwachting of oplaadmethoden.


 3. leXsolar-Emobility Professional

  leXsolar-Emobility Professional

  Artikelnr.: 2100056924 Prijs op aanvraag

  Voor het opslaan van elektrische energie zijn er al veel verschillende batterijtechnologieën op de markt. Maar welke toepassing heeft welk type batterij nodig, welke capaciteit moet de batterij hebben en welke laadprestaties zijn het beste om een lange levensduur te garanderen? Vanwege het probleem van de opslag van hernieuwbare energie, zijn dit vragen waaraan moet worden gewerkt tijdens technische training.


3 Artikel(en)

per pagina