Thermische Energie

4 Artikel(en)

per pagina

 1. Model zonneboiler

  Model zonneboiler

  Artikelnr.: FLC054-770.106.000 Prijs op aanvraag

  Met dit model kan de opbouw en functionering van een zonneboiler voor tapwater gebruikt, alsook de instelling, afregeling en inbedrijfsname getraind worden. Omdat er consequent industriële componenten zijn toegepast, is de koppeling naar de realiteit altijd gewaarborgd.


 2. Compactmodel "zonneboiler" met pompsysteem

  Compactmodel zonneboiler voorzien van een miniatuur collector die zowel buiten in de zon kan opereren, als binnen met behulp van de optionele verlichtingsunit. Geschikt om de basiskennis van een zonneboiler systeem over te brengen.


 3. leXsolar-ThermalEnergy Ready-to-go

  leXsolar-ThermalEnergy Ready-to-go

  Artikelnr.: FLC014-1304
  € 1.599,00 (Excl. BTW)

  Dit experimenteersysteem maakt het mogelijk verschillende technologieën van thermische zonne-energietransformatie in de klas toe te passen. Het product bevat niet alleen verschillende zonnecollectorsystemen die met of zonder pompen kunnen worden bediend, maar ook CSP-technologie (Concentrated Solar Power) en een Peltier-element voor de directe transformatie in elektrische energie.


 4. leXsolar-ThermalEnergy Professional

  leXsolar-ThermalEnergy Professional

  Artikelnr.: FLC014-1306
  € 1.699,00 (Excl. BTW)

  Dit experimentatiesysteem maakt de toepassing van verschillende technologieën van thermische zonne-energietransformatie in het technisch onderwijs mogelijk. Het product bevat niet alleen verschillende zonnecollectorsystemen, die met of zonder pompen kunnen worden bediend, maar ook CSP-technologie (Concentrated Solar Power) en een Peltier-element voor de directe transformatie in elektrische energie.


4 Artikel(en)

per pagina