Wisselwerking van Energie

6 Artikel(en)

per pagina

 1. Warmtepomp VARIO

  Warmtepomp VARIO

  Artikelnr.: FLC054-740.106.000 Prijs op aanvraag

  Met dit model kunnen leerlingen de werking van 4 verschillende typen warmtepompen onderzoeken. Door het eenvoudig omschakelen met magneetventielen kan het model omgezet worden naar een lucht/lucht, lucht/water, water/lucht en water/water versie.


 2. Compactmodel "Warmtepomp" water / water

  Met dit model kunnen leerlingen leren hoe een water/water warmtepomp werkt.

  Nadat het systeem gevuld is met water, is het systeem direct gereed voor gebruik. Door de compacte maar duidelijke structuur van het model is gebruik mogelijk in zowel theoretische als praktische lessen. D.m.v. de ingebouwde meetinstrumenten kan de druk en temperatuur van de leidingen direct uitgelezen worden.

  De compacte afmetingen en het robuuste aluminium profiel systeem maken het model flexibel inzetbaar.


 3. leXsolar-SmartGrid Ready-to-go

  leXsolar-SmartGrid Ready-to-go

  Artikelnr.: FLC014-1605
  € 2.199,00 (Excl. BTW)

  Ready-to-go staat voor een volledig uitgerust product van de leXsolar-SmartGrid-lijn in een duurzame aluminium koffer die altijd en overal klaar is voor gebruik. leXsolar-SmartGrid Ready-to-go maakt de opbouw van een smart grid met een verscheidenheid aan hernieuwbare energiebronnen op laboratoriumschaal mogelijk.


 4. leXsolar-SmartGrid Professional

  leXsolar-SmartGrid Professional

  Artikelnr.: FLC014-1607
  € 2.399,00 (Excl. BTW)

  Inzicht in de complexe interacties tussen hernieuwbare energiebronnen, energieopslag en verbruikers in een smart grid is een belangrijke doelstelling in het beroepsonderwijs en het technisch onderwijs. leXsolar-SmartGrid Professional is het ideale basistrainingssysteem om dit doel te bereiken. Met het opzetten van slimme netten op laboratoriumschaal en de meet- en regeltechniek leren studenten de elektrotechnische uitdagingen van netactiviteiten kennen. Met vooraf ingestelde of door de gebruiker gemaakte scenario's kunnen de studenten hun kennis geleidelijk ontwikkelen met hun eigen experimenten.


 5. Samenstelling Photovoltaik mobiele opstelling HERA

  Energie kan worden opgewekt door verschillende technieken. Op het gebied van fotovoltaïsche cellen, thermische zonne-energie en warmtepompen hebben wij vele mogelijkheden voor flexibele en modulaire opstellingen die allemaal geschikt zijn voor binnenshuis.

  Dit betreft een mobiele opstelling met fotovoltaïsche cellen, waarmee verschillende opdrachten kunnen worden uitgevoerd door de leerlingen op het gebied van zonne-energie.

  Door middel van de lampen die gemonteerd zijn op de brackets kunnen de cellen een spanning opwekken die door de omvormer wordt omgezet naar 230V AC.
  De omvormer is voorzien van een WCD, zodat er eenvoudig een verbruiker aan kan worden gesloten. Op een mooie zonnige dag kunnen de brackets met de lampen eenvoudig gedemonteerd worden en kan het model ook buiten worden gebruikt en wordt de spanning opgewekt m.b.v. van de zon.

  De opstelling wordt compleet geleverd met Nederlandstalig lesmateriaal.


 6. Samenstelling Photovoltaik tafelopstelling HERA

  Energie kan worden opgewekt door verschillende technieken. Op het gebied van fotovoltaïsche cellen, thermische zonne-energie en warmtepompen hebben wij vele mogelijkheden voor flexibele en modulaire opstellingen die allemaal geschikt zijn voor binnenshuis.

  Alle simulaties zijn met originele industriele componenten uitgevoerd.


6 Artikel(en)

per pagina