Wisselwerking van Energie

6 Artikel(en)

per pagina

 1. Warmtepomp VARIO

  Warmtepomp VARIO

  Artikelnr.: FLC054-740.106.000 Prijs op aanvraag

  Met dit model kunnen leerlingen de werking van 4 verschillende typen warmtepompen onderzoeken. Door het eenvoudig omschakelen met magneetventielen kan het model omgezet worden naar een lucht/lucht, lucht/water, water/lucht en water/water versie.


 2. Compactmodel "Warmtepomp" water / water

  Met dit model kunnen leerlingen leren hoe een water/water warmtepomp werkt.

  Nadat het systeem gevuld is met water, is het systeem direct gereed voor gebruik. Door de compacte maar duidelijke structuur van het model is gebruik mogelijk in zowel theoretische als praktische lessen. D.m.v. de ingebouwde meetinstrumenten kan de druk en temperatuur van de leidingen direct uitgelezen worden.

  De compacte afmetingen en het robuuste aluminium profiel systeem maken het model flexibel inzetbaar.


 3. leXsolar-SmartGrid Ready-to-go

  leXsolar-SmartGrid Ready-to-go

  Artikelnr.: FLC014-1605
  € 1.799,00 (Excl. BTW)

  Ready-to-go stands for a fully equipped product of the leXsolar-SmartGrid line in a durable aluminum suitcase that is ready to use anytime and anywhere. leXsolar-SmartGrid Ready-to-go allows the construction of a smart grid with a variety of renewable energy sources on a laboratory scale.


 4. leXsolar-SmartGrid Professional

  leXsolar-SmartGrid Professional

  Artikelnr.: FLC014-1607
  € 2.199,00 (Excl. BTW)

  Understanding the complex interactions between renewable energies, energy stores and consumers in a smart grid is an important objective in vocational and technical education. leXsolar-SmartGrid Professional is the ideal basic training system to reach this goal. With setting-up smart grids on a laboratory scale and its measurement and control students will learn the electro-technical challenges of mains operations very demonstratively. Pre-set or user-created scenarios let the students gradually develop their knowledge with their own experiments.


 5. Samenstelling Photovoltaik mobiele opstelling HERA

  Energie kan worden opgewekt door verschillende technieken. Op het gebied van fotovoltaïsche cellen, thermische zonne-energie en warmtepompen hebben wij vele mogelijkheden voor flexibele en modulaire opstellingen die allemaal geschikt zijn voor binnenshuis.

  Dit betreft een mobiele opstelling met fotovoltaïsche cellen, waarmee verschillende opdrachten kunnen worden uitgevoerd door de leerlingen op het gebied van zonne-energie.

  Door middel van de lampen die gemonteerd zijn op de brackets kunnen de cellen een spanning opwekken die door de omvormer wordt omgezet naar 230V AC.
  De omvormer is voorzien van een WCD, zodat er eenvoudig een verbruiker aan kan worden gesloten. Op een mooie zonnige dag kunnen de brackets met de lampen eenvoudig gedemonteerd worden en kan het model ook buiten worden gebruikt en wordt de spanning opgewekt m.b.v. van de zon.

  De opstelling wordt compleet geleverd met Nederlandstalig lesmateriaal.


 6. Samenstelling Photovoltaik tafelopstelling HERA

  Energie kan worden opgewekt door verschillende technieken. Op het gebied van fotovoltaïsche cellen, thermische zonne-energie en warmtepompen hebben wij vele mogelijkheden voor flexibele en modulaire opstellingen die allemaal geschikt zijn voor binnenshuis.

  Alle simulaties zijn met originele industriele componenten uitgevoerd.


6 Artikel(en)

per pagina