LeXsolar

23 Artikel(en)

per pagina

 1. Laboratorium Thermometer

  Laboratorium Thermometer

  Artikelnr.: FLC014-L2-06-016
  € 7,61 (Excl. BTW)

  Alcohol laboratorium thermometer met rode vloeistof. Lengte volgens ISO 305 mm, ø6 mm.
  Meetbereik: -10..+ 110°C, verdeling: 1°C


 2. leXsolar Power Module

  leXsolar Power Module

  Artikelnr.: FLC014-9100-05
  € 119,00 (Excl. BTW)

  De PowerModule is compact, robuust en een eenvoudige voeding voor verschillende experimenten. De spanning kan geregeld worden in stappen van 0,5V van 0 tot 12V. De module heeft een output van 24W. Met de akoestische feedback en LED spanningsindicator is de module simpel in gebruik. De module is compatible met verschillende experimenten, maar kan ook voor andere proeven worden ingezet.


 3. leXsolar-BioFuel Large

  leXsolar-BioFuel Large

  Artikelnr.: FLC014-1702
  € 549,00 (Excl. BTW)

  Het hele productieproces van biobrandstoffen kan worden aangetoond met leXsolar-BioFuel Large. Het begint met de biologische stap van alcoholische gisting. Daarna wordt de geproduceerde puree gedistilleerd met behulp van de leXsolar-condensor, die speciaal voor dit experiment werd ontwikkeld.


 4. leXsolar-BioFuel Ready-to-go

  leXsolar-BioFuel Ready-to-go

  Artikelnr.: FLC014-1703
  € 999,00 (Excl. BTW)

  Het hele productieproces van biobrandstof wordt aangetoond met leXsolar-Biofuel Ready-to-go in de vorm van studentenexperimenten. De koffer bevat alle benodigde onderdelen en componenten en kan vanaf elke locatie worden gebruikt.


 5. leXsolar-Emobility Large

  leXsolar-Emobility Large

  Artikelnr.: FLC014-1802
  € 699,00 (Excl. BTW)

  Dit product leert studenten de fysieke- en technische basis en de toepassingen van verschillende batterijtechnologieën. Het zeer actuele thema van elektrische mobiliteit wordt onderzocht met een elektrische modelauto. Dimensionering en toepassing van verschillende batterijtypen zijn evenzeer een onderwerp als de levensverwachting of de oplaadmethoden.


 6. leXsolar-Emobility Professional

  leXsolar-Emobility Professional

  Artikelnr.: FLC014-1801
  € 1.799,00 (Excl. BTW)

  Voor het opslaan van elektrische energie zijn er al veel verschillende batterijtechnologieën op de markt. Maar welke toepassing heeft welk type batterij nodig, welke capaciteit moet de batterij hebben en welke laadprestaties zijn het beste om een lange levensduur te garanderen? Vanwege het probleem van de opslag van hernieuwbare energie, zijn dit vragen waaraan moet worden gewerkt tijdens technische training.


 7. leXsolar-Emobility Ready-to-go

  leXsolar-Emobility Ready-to-go

  Artikelnr.: FLC014-1803
  € 1.599,00 (Excl. BTW)

  Dit product leert studenten de fysieke- en technische basis en toepassingen van verschillende batterijtechnologieën. Dit zeer actuele thema van elektrische mobiliteit wordt onderzocht met een elektrische modelauto. Dimensionering en toepassing van verschillende batterijtypen zijn evenzeer een onderwerp als levensverwachting of oplaadmethoden.


 8. leXsolar-Esave Ready-to-go

  leXsolar-Esave Ready-to-go

  Artikelnr.: FLC014-1502
  € 949,00 (Excl. BTW)

  Thanks to the leXsolar-ESave Ready-to-go, discussions about energy becomes more tangible. The approach is holistic: the students focus first on issues like global energy consumption, climate change or energy consumption at private households.


 9. leXsolar-H2 Large 2.0

  leXsolar-H2 Large 2.0

  Artikelnr.: FLC014-1218
  € 549,00 (Excl. BTW)

  Deze leskist is volledig vernieuwd en bevat de nieuwste brandstofcellen voor educatieve doeleinden. Samen met de reeds gevestigde PEM-brandstofcellen en de componenten van een complete zonne-waterstofcyclus (elektrolyseur, PEM-brandstofcel en zonnemodule), vertegenwoordigt dit product het meest uitgebreide experimentele systeem voor brandstofcellen op de educatieve markt. 


 10. leXsolar-H2 Professional

  leXsolar-H2 Professional

  Artikelnr.: FLC014-1217
  € 3.099,00 (Excl. BTW)

  leXsolar-H2 Professional biedt het volledige spectrum van huidige brandstofceltechnologie voor de technische opleiding. Zonne-module, elektrolyseur en brandstofcel maken het samenstellen en onderzoeken van een zonne-waterstofcyclus mogelijk. Werkingsprincipes, efficiëntie en karakteristieken van elektrolyseur en brandstofcel zijn slechts enkele van de behandelde onderwerpen


 11. leXsolar-H2 Ready-to-Go 2.0

  leXsolar-H2 Ready-to-Go 2.0

  Artikelnr.: FLC014-1219
  € 3.299,00 (Excl. BTW)

  leXsolar-H2 Ready-to-go biedt het volledige spectrum van de huidige brandstofceltechnologie voor de gehele klas. Dit product is volledig herzien en bevat nu de nieuwste brandstofcellen voor educatieve doeleinden.


 12. leXsolar-Hydropower Ready-to-go

  leXsolar-Hydropower Ready-to-go

  Artikelnr.: FLC014-1905
  € 1.749,00 (Excl. BTW)

  Naast kwalitatieve experimenten zoals de introductie in het onderwerp waterkrachtgebruik voor middelbare scholieren en basisexperimenten in technische training, biedt dit experimenteerpakket fundamentele kwantitatieve experimenten op Natuurkundige basis van waterturbines. Een basis, net als bij alle leXsolar-producten, met een hoge prioriteit. leXsolar-Hydropower Ready-to-go is daarom uitgerust met verschillende soorten turbines - van een eenvoudig waterrad tot een moderne, zeer efficiënte Pelton-turbine.


 13. leXsolar-NewEnergy Ready-to-go

  leXsolar-NewEnergy Ready-to-go

  Artikelnr.: FLC014-2003
  € 1.799,00 (Excl. BTW)

  The leXsolar-NewEnergy Kit is specifically adapted for young students in Primary and Junior High School and provides by qualitative and quantitative experiments an understanding of the topics photovoltaic, wind power, hydro power, electric mobility and fuel cells.


 14. leXsolar-PV Large

  leXsolar-PV Large

  Artikelnr.: FLC014-1103
  € 369,00 (Excl. BTW)

  Het combineren van natuurkunde met het praktische gebruik van zonnecellen is de specialiteit van dit systeem. Deze unieke didactische innovaties zijn de eerste keus op het gebied van experimenten met zonne-energie sinds het de Worlddidac award heeft gewonnen.


 15. leXsolar-PV Professional

  leXsolar-PV Professional

  Artikelnr.: FLC014-1118
  € 2.199,00 (Excl. BTW)

  Tegenwoordig is een uitgebreid begrip van fotovoltaïsche zonne-energie nodig voor verschillende beroepen op het gebied van hernieuwbare energiebronnen. Voor de relevante studies en opleidingen biedt leXsolar-PV Professional de optimale hulpmiddelen voor praktische cursussen.


 16. leXsolar-PV Ready-to-go

  leXsolar-PV Ready-to-go

  Artikelnr.: FLC014-1105
  € 949,00 (Excl. BTW)

  De naam zegt het al: dit volledig uitgeruste experimenteersysteem kan overal worden gebruikt zonder verdere componenten. Deze kit bevat alle benodigde aanvullende apparatuur al, zoals meetapparatuur en wordt geleverd in een aluminium koffer met inzetstukken van stevig schuim.


 17. leXsolar-SmartGrid Professional

  leXsolar-SmartGrid Professional

  Artikelnr.: FLC014-1607
  € 2.399,00 (Excl. BTW)

  Inzicht in de complexe interacties tussen hernieuwbare energiebronnen, energieopslag en verbruikers in een smart grid is een belangrijke doelstelling in het beroepsonderwijs en het technisch onderwijs. leXsolar-SmartGrid Professional is het ideale basistrainingssysteem om dit doel te bereiken. Met het opzetten van slimme netten op laboratoriumschaal en de meet- en regeltechniek leren studenten de elektrotechnische uitdagingen van netactiviteiten kennen. Met vooraf ingestelde of door de gebruiker gemaakte scenario's kunnen de studenten hun kennis geleidelijk ontwikkelen met hun eigen experimenten.


 18. leXsolar-SmartGrid Ready-to-go

  leXsolar-SmartGrid Ready-to-go

  Artikelnr.: FLC014-1605
  € 2.199,00 (Excl. BTW)

  Ready-to-go staat voor een volledig uitgerust product van de leXsolar-SmartGrid-lijn in een duurzame aluminium koffer die altijd en overal klaar is voor gebruik. leXsolar-SmartGrid Ready-to-go maakt de opbouw van een smart grid met een verscheidenheid aan hernieuwbare energiebronnen op laboratoriumschaal mogelijk.


 19. leXsolar-ThermalEnergy Professional

  leXsolar-ThermalEnergy Professional

  Artikelnr.: FLC014-1306
  € 1.699,00 (Excl. BTW)

  Dit experimentatiesysteem maakt de toepassing van verschillende technologieën van thermische zonne-energietransformatie in het technisch onderwijs mogelijk. Het product bevat niet alleen verschillende zonnecollectorsystemen, die met of zonder pompen kunnen worden bediend, maar ook CSP-technologie (Concentrated Solar Power) en een Peltier-element voor de directe transformatie in elektrische energie.


 20. leXsolar-ThermalEnergy Ready-to-go

  leXsolar-ThermalEnergy Ready-to-go

  Artikelnr.: FLC014-1304
  € 1.599,00 (Excl. BTW)

  Dit experimenteersysteem maakt het mogelijk verschillende technologieën van thermische zonne-energietransformatie in de klas toe te passen. Het product bevat niet alleen verschillende zonnecollectorsystemen die met of zonder pompen kunnen worden bediend, maar ook CSP-technologie (Concentrated Solar Power) en een Peltier-element voor de directe transformatie in elektrische energie.


 21. leXsolar-Wind Large

  leXsolar-Wind Large

  Artikelnr.: FLC014-1404
  € 479,00 (Excl. BTW)

  Dit systeem geeft je alle antwoorden op het gebied van het gebruik van wind energie. Met behulp van uitdagende experimenten, behandeld het verschillende onderwerpen, die nodig zijn om de functies van wind energie platforms te begrijpen.


 22. leXsolar-Wind Professional

  leXsolar-Wind Professional

  Artikelnr.: FLC014-1406
  € 1.399,00 (Excl. BTW)

  Windenergie dekt momenteel het grootste deel van de productie van hernieuwbare energie. Vooral op basis van de razendsnelle opmars van nieuwe windenergiecentrales is de vraag naar hooggekwalificeerd personeel op een zeer hoog niveau. leXsolar-Wind Professional biedt u praktijkgerichte experimenten voor technische training en tegelijkertijd interessante basisexperimenten. De toepassingsgebieden zijn talrijk en gevarieerd: van beroepsopleiding tot universiteitsniveau.


 23. leXsolar-Wind Ready-to-go 2.0

  leXsolar-Wind Ready-to-go 2.0

  Artikelnr.: FLC014-1405
  € 1.299,00 (Excl. BTW)

  Trouw aan de traditie van de Ready-to-go-serie, maakt dit systeem het maximale aantal experimenten mogelijk zonder dat extra accessoires nodig zijn. Het wordt geleverd in een stevige aluminium behuizing en is locatie-onafhankelijk. Alle benodigde apparatuur en de "Anemometer" zijn al inbegrepen. Met de leXsolar Wind Ready-to-go kun je alle vragen beantwoorden die je hebt over de basisconcepten van het gebruik windenergie.


23 Artikel(en)

per pagina