Polijstmachines

Wanneer plastic materiaal op maat is gezaagd of geknipt, moeten de randen vaak gepolijst worden om de zaagmarkering te verwijderen. Onze diamant polijstmachines verwijderen een flinterdunne laag met behulp van diamantkoppen op een hoge snelheid. Deze bewerking zorgt voor een mooie gladde afwerking in één gang. De twee modellen die wij hebben kunnen materialen verwerken tot wel 50mm dikte.

Daarnaast hebben wij ook nog een vlam-polijstapparaat die met behulp van een speciaal verkregen gas een precieze en regelbare vlam produceert, die de doffe rand verandert in een mooie glanzende rand. Deze toepassing is geschikt voor materiaal tot en met ca. 8mm dikte.

Toepassingen zijn bijvoorbeeld het polijsten van point-of-sale items of het polijsten van de uiteinden van kunststof buizen en staven.

3 Artikel(en)

per pagina

 1. Diamantpolijstmachine 1525

  Diamantpolijstmachine 1525

  Artikelnr.: 2100112503 Prijs op aanvraag

  Polijstfrees voor het hoogglanspolijsten van kanten van acrylaatplaten.

  De plaat of het platenpakket tot een maximale dikte van 25mm wordt, ondersteund door de invoerbalk, van links af rechtstandig ingevoerd en door transportbanden met regelbare gelijkmatige snelheid over de diamantschijf gevoerd. Elke dikte tot 25mm wordt zonder dikte-aanpassing van de transportbanden ingevoerd.


 2. Diamantpolijstmachine 1550

  Diamantpolijstmachine 1550

  Artikelnr.: 1100001550 Prijs op aanvraag

  Polijstfrees voor het hoogglanspolijsten van kanten van acrylaatplaten.

  De plaat of het platenpakket tot een maximale dikte van 55mm wordt, ondersteund door de invoerbalk, van links af rechtstandig ingevoerd en door transportbanden met regelbare gelijkmatige snelheid over de diamantschijf gevoerd. Elke dikte tot 55mm wordt zonder aanpassing van de transportbanden ingevoerd.


 3. Vlampolijstmachines FP

  Vlampolijstmachines FP

  Artikelnr.: FLC002-FP* Prijs op aanvraag

  Met deze apparaten worden met een hete vlam doffe gefreesde of gezaagde zijkanten van acrylaatplaten snel en economisch gepolijst. Deze apparaten genereren een waterstof / zuurstof gasmengsel in de juiste verbrandingsverhouding door elektrolytische splitsing van water.


3 Artikel(en)

per pagina