Lijnbuigers

Thermoplastisch materiaal wordt over een rechte lijn verwarmd en kan eenvoudig in elke gewenste hoek worden gezet. Voor het afkoelen in de gewenste hoek hebben wij tevens de zogenaamde “buighulp” in diverse breedtes. Een groot aantal soorten kunststoffen kan hiervoor worden toegepast, zoals acrylaat, PVC, polycarbonaat, polystyreen, ABS en PETg. De materiaaldikte kan variëren van 0,25mm voor badges en tickets, tot wel 25mm voor meubels en geluidsschermen.

Toepassingen zijn bijvoorbeeld de point-of-sale items, zoals folderhouders, displays en snoepbakken, maar ook prijskaarthouders, industriële tanks, geluidsschermen langs wegen en veiligheidsschermen voor machines.

8 Artikel(en)

per pagina

 1. Lijnbuiger 500

  Lijnbuiger 500

  Artikelnr.: 2100062428
  € 706,00 (Excl. BTW)

  Maximale werkbreedte 500mm, voor het buigen van 1-4mm dik materiaal. Enkeldraads capaciteit voor strakke en nauwkeurige buigingen. Afgeschermde hitte draad voor extra veiligheid.


 2. Lijnbuiger 920

  Lijnbuiger 920

  Artikelnr.: 2100062507
  € 1.050,00 (Excl. BTW)

  Lijnbuiger 920 heeft een maximale werkbreedte van 920mm, voor het buigen van 1-4mm dik materiaal. Enkeldraads capaciteit voor strakke en nauwkeurige buigingen met afgeschermde hitte draad voor veiligheid.


 3. Lijnbuiger S/D Serie

  Lijnbuiger S/D Serie

  Artikelnr.: FLC002-S/D-Series
  Vanaf: € 1.003,00 (Excl. BTW)

  De S en D serie lijnbuigers zijn ontwikkeld voor het onderwijs, maar zijn zeker ook in te zetten in industriële omgevingen, waarbij ze ingezet kunnen worden bij kleine, vaak niet repeterende producties.


 4. Lijnbuiger SF Serie

  Lijnbuiger SF Serie

  Artikelnr.: FLC002-SF-Series Prijs op aanvraag

  Deze SF serie lijnbuigers is een evolutie op onze populaire S serie lijnbuigers. Verkrijgbaar in werkbreedtes van 600mm, 1000mm en 1500mm, maken zij het de gebruiker mogelijk om meerdere buigingen in één keer uit te voeren op materialen tot wel 6mm dik.


 5. Lijnbuiger DF Serie

  Lijnbuiger DF Serie

  Artikelnr.: FLC002-DF-Series Prijs op aanvraag

  Naast de SF serie lijnbuigers is in deze zelfde serie de DF serie ontwikkeld voor het dubbelzijdig verwarmen van het materiaal, waardoor u met materialen tot en met 12mm dikte kunt gaan werken. De machine is compleet modulair en op elk gewenst moment uit te breiden met extra verwarmingsbalken.


 6. Lijnbuiger CF Serie

  Lijnbuiger CF Serie

  Artikelnr.: FLC002-CF-Series Prijs op aanvraag

  Naast de SF serie lijnbuigers is in deze zelfde serie de CF serie ontwikkeld voor het verwarmen van hele dunne materialen door middel van contactverwarmingsbalken. De machine is compleet modulair en op elk gewenst moment uit te breiden met extra contactverwarmingsbalken (zie specificaties CF serie).


 7. Lijnbuiger WF Serie

  Lijnbuiger WF Serie

  Artikelnr.: FLC002-WF-Series Prijs op aanvraag

  Het buigen van dikke kunststofplaten vereist een brede warmteband van minstens 3x de plaatdikte of breder in geval van een grote radius.


 8. Lijnbuiger Elite Serie

  Lijnbuiger Elite Serie

  Artikelnr.: FLC002-Elite-Series Prijs op aanvraag

  De Elite serie lijnbuigers is ontwikkeld naar de vraag, wensen en eisen van de moderne kunststofbewerker. Beschikbaar in 4 werkbreedtes, de standaard machine wordt geleverd met één voeding (voor 2 beams) en één heater beam.

  Er kunnen optioneel 5 extra beams worden geplaatst met 2 extra voedingen. Elke heater beam heeft 8 individueel gespannen laag voltage weerstandsdraden.


8 Artikel(en)

per pagina