PROFI Werkplaatssysteem

PROFI Werkplaatssysteem

Ons modulaire PROFI werkplaatssysteem stelt u in staat om op eenvoudige wijze uw tafelopstelling samen te stellen. Het speciaal ontworpen aluminiumprofiel ziet er niet alleen mooi uit, maar biedt ook de mogelijkheid om uw opstelling (nu of in een later stadium) uit te breiden. Daarnaast zijn de aluminiumprofielen voorzien van één of twee SINGLEof MULTI) afneembare strips, waarachter u al uw snoeren en draden kunt wegwerken.

In combinatie met het door u gewenste tafelblad en optionele uitbreidingen, zoals een opbouw met aflegborden of een cabinet, ontstaat er een stijlvolle opstelling die in elke denkbare ruimte ingezet kan worden. Het geheel kan aangevuld worden met o.a. een voedingskanaal, dat tevens door u zelf samengesteld kan worden met voedingen, meetapparatuur, et cetera. Deze en andere aanvullingen vindt u terug in de andere hoofdstukken van onze catalogus.

Voor advies en hulp bij het vinden van de samenstelling die u voor ogen heeft, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen; onze ervaren medewerkers helpen u hier graag bij.

Afbeeldingen