Technische Werkplaatsinrichting

Elektrotechnische werkplaats


Vandaag de dag moet elke klus in korte tijd geklaard zijn, een efficiënte werkplek is dan een belangrijk onderdeel in dit proces. De technologie moet state of the art zijn en eenvoudig in gebruik voor de gebruiker. Onze apparatuur is er op gebouwd om een leven lang mee te gaan, dus is het van een robuuste kwaliteit zodat u er elke dag het beste uit kan halen. Met bijna een halve eeuw ervaring weten we precies hoe wij een werkplek aan u aan kunnen passen en proberen wij in geen geval om u aan onze werkplek aan te passen.


Montage werkplek


Mechanisch werk kan zo veel makkelijker zijn op een professionele en goed georganiseerde werkplek. Om deze reden zorgen we ervoor dat u alle benodigde gereedschappen en onderdelen direct in uw bereik heeft. Het maakt niet uit of het nu bakken op een zwenk-arm, gereedschappen op een rasterplaat of containers op “first in / first out” legborden zijn. En voor nog meer gemak bieden wij veel verschillende mogelijkheden voor de hoogte verstelling , zodat je kunt wisselen tussen zittende en staande werkhouding, hetzij elektrisch of handmatig bediend.


ESD werkplek


Elektrische componenten moeten consequent beschermd worden voor elektrische lading. Zelfs bij blootstelling aan lage spanningen kunnen elektrische componenten namelijk al beschadigd raken. Om die reden bieden wij oplossingen voor al het denkbare om uw producten te beschermen voor onbedoelde spanningen. Alle metalen onderdelen worden voorzien van een elektrisch geleidende poedercoating. De tafelbladen  en legborden zijn niet alleen oppervlakte geleidend, maar tevens volumegeleidend. Aanvullend worden de tafels voorzien van aardeboxen en adapters voor ESD polsbanden.


Testopstellingen


De eisen die gesteld worden voor een testopstelling hangen uiteraard af van de test zelf, maar ook van de te testen items. Het is dus enorm belangrijk om een specialist in de hand te nemen voor advies en voor het configureren van uw testapparatuur. Hiernaast een op maat gemaakte oplossing; Het betreft een weerstandsbelasting bank waar elektrische bogen tot 2.000A kunnen worden gesimuleerd, wat nodig is voor het testen van elektronische modules. De perpex kap met elektromagnetische beveiliging garandeert volledige bescherming, zelfs met hoge spanningen.


Test en Service trolleys


Vaak wordt de testapparatuur niet op één vaste plaats gebruikt, maar is het wenselijk dat de opstelling verrijdbaar is en op meerdere plekken kan worden ingezet. De setup is flexibel en kan exact naar klantenwens worden samengesteld. Het implementeren van instrumentatie, legborden, laden, monitoren of meetsnoeren is geen enkel probleem, alles kan individueel en gemakkelijk geordend worden. Zelfs bij deze mobiele uitvoeringen kunnen de aluminium profielen worden gebruikt om uw kabels en snoeren netjes weg te werken.


Verpakkingstafels


Een professioneel uitgeruste verpakkingstafel is altijd een goede investering. Het biedt alles om de tijd van het behandelen en verpakken te reduceren en hierdoor bespaart het bedrijf dus geld. Dankzij de intelligente indeling van verpakkingsfolie, kartonnen dozen, foliesnijders, weegschalen en computers is alles binnen handbereik en is de niet-productieve tijd nihil. Uiteraard kunnen de verpakkingstafels ook worden uitgevoerd in een in hoogte verstelbare versie. Dit maakt het zelfs nog comfortabeler en verkleint de fysieke ongemakken.


Controle kamers


In moderne controle kamers moeten ontelbaar veel processen tegelijkertijd bewaakt worden en vaak 24-uur per dag en 365 dagen per jaar. Dit houdt in dat betrouwbaarheid en ergonomie de hoogste prioriteit hebben. De monitoren en de controle apparatuur moet van de laatste technologie zijn en kabelmanagement moet perfect worden uitgevoerd. Door ons PROFI systeem op de juiste manier te combineren kunnen de gewenste aantallen TFT-steunen ergonomisch worden geordend op meerdere niveaus. Dankzij de demonteerbare kleppen van ons MULTI profiel heeft men altijd moeiteloos toegang tot de weggewerkte bekabeling. Tafelbladen in vrije vorm en 24-uurs stoelen op aanvraag!


Kantoormeubelen


De vraag naar moderne kantoormeubelen stijgt gestaag en er worden ook steeds hogere eisen aan gesteld. Een kantoor moet dus wel georganiseerd en ergonomisch zijn. Onze PROFI tafels bieden de juiste basis voor “goed-geoutilleerde” kantoren. Tafelcombinaties kunnen worden gerealiseerd (ook hoogte-verstelbaar) met kabelkanalen en kabeldoorvoeren voor monitoren, telefoons, computers, etcetera. In combinatie met onze modulaire kasten kunnen wij uw individuele kantoor ontwerpen. Vraag naar onze decor-mogelijkheden!


Kastopstellingen


Gebaseerd op ons modulaire kastensysteem kunnen complete kastenwanden (ook in ESD) worden gerealiseerd en het gebruik van de ruimte worden geoptimaliseerd. We bieden verschillende interieurs voor de opslag van meetsnoeren, trainingssystemen, elektrische instrumenten of documenten. Vertel ons uw toepassing en we adviseren u graag. Onze kasten zijn van een robuuste kwaliteit en verliezen geen stabiliteit; zelfs niet na een aantal verhuizingen. Als speciale opties bieden wij kastenwanden waarbij het oppervlak is uitgevoerd als whiteboard of krijtbord, wel of niet magnetisch.


Trainingsruimte


Voor de kwalificatie van de jonge generatie hebben we niet alleen gekwalificeerde instructeurs nodig maar ook een goede leeromgeving. Om die reden bieden wij tal van speciale oplossingen speciaal ontworpen voor moderne en effectieve trainingsruimtes. Eenvoudige oplossingen met vaste voedingskanalen en verplaatsbare experimenteerrekken voor DIN A4 trainingspanelen of high-end oplossingen zoals software gestuurde verzinkbare voedingskanalen en experimenteerrekken met schuifmechaniek. Onze trainingspanelen maken een effectieve training voor alle elektrotechnische beroepen mogelijk. Kijk voor meer details in onze complete catalogus.