Referenties

Techniek College Rotterdam, locatie Prins Alexanderlaan

Techniek College Rotterdam, locatie Prins Alexanderlaan


Inrichting elektrotechnieklokaal met nieuwe meetopstelling en schakelpracticum. Verder diverse meetinstrumenten en les-ondersteunende materialen.


Akkermans Industrial Engineering

Akkermans Industrial Engineering


Supplier of industrial, educational, automotive and agricultural applications since 1982.


Da Vinci Roosendaal

Da Vinci Roosendaal


Hier hebben we twee lokalen voor PIE in mogen richten met nieuwe inventaris, zoals draaibanken, een bandzaagmachine, maar ook twee schakelpracticumopstellingen met alle benodigde meetapparatuur, een meetopstelling en de bestaande elektromontage opstelling teruggeplaatst op de nieuwbouwlocatie.


Van Vredenburch College

Van Vredenburch College


Hier hebben wij de complete PIE inrichting mogen verzorgen. Nieuwe inventaris geleverd en geplaatst, maar ook bestaande inventaris overgezet en geplaatst. Vernieuwend zijn de lassimulator, de CNC draaibank en het prachtige simulatiebordes voor de installatietechniekopdrachten. Laatstgenoemde is een mooi stukje maatwerk geworden.


Globe College

Globe College


Hier hebben we de complete inrichting van het PIE lokaal mogen uitvoeren met een bordes voor installatietechniek, montagestellingen voor de elektromontage oefeningen, daksimulatie voor de keuzevakken, metaalbewerkings-machines, lassimulatie, 2 schakelpracticum opstellingen, pneumatiekopstelling en een verrijdbare zonne energie opstelling. Tevens is er een draadloos noodstopsysteem aangelegd om de veiligheid extra te waarborgen.


Scheepvaart & Transport College, locatie Waalhaven

Scheepvaart & Transport College, locatie Waalhaven


Voor de binnenvaartopleiding hebben wij twee tafelopstellingen mogen leveren met een centrale voeding en een opbergsysteem voor de DIN A4 trainingspanelen. De tafels zijn opgebouwd uit een combinatie van ons EASY- systeem en ons PROFI-systeem.


Vakopleiding techniek Cuijk

Vakopleiding techniek Cuijk


Voor de Elektrotechniekopleiding hebben wij de opdracht gekregen om meettafels te leveren inclusief de nodige leermiddelen, trainingspanelen en meetinstrumenten. De meettafels zijn opgebouwd uit ons EASY-systeem met een horizontaal voedingskanaal op het tafelblad.


Installatiewek Zuid-Oost Roermond

Installatiewek Zuid-Oost Roermond


Voor de afdeling Elektrotechniek hebben wij meettafels en practicumopstellingen mogen leveren.
De meettafels zijn voorzien van een horizontaal voedingskanaal met de nodige regelbare- en vaste spanningsvoorzieningen.


ATS Groep

ATS Groep


Levering en plaatsing van op maat gemaakte verrijdbare testopstellingen en vaste tafelopstellingen uit onze PROFI lijn voor de test-zone van het bedrijf.


Europese commissie

Europese commissie


Levering van diverse in hoogte verstelbare ESD meettafels met ladenblokken en bureaustoelen.


Pagina: 1 2 3 4